Sicilianskt vin och vinprovning

 

Vi har kontakt med flera vinhus runt Trapani provins och har nöjet att erbjuda vinprovningar med guidade turer. Här har druvor odlats i årtusenden så produktionen ligger på topp bland världens vinproducerande länder.

Yoga / Dansgrupper

 

Mot havet får själen sitt. Lugn och ro….

I samarbete med Linneas Sicilian House kan Yoga lärare erbjuda sina grupper en resa till Trapani på Sicilien. Vi förmedlar ett fint och lugnt hotell i utkanten av Trapani, där yogan kan utövas på en takterrass med Tyrrenska havet som utsikt.

Siciliansk Mat

 

Det finns möjlighet att kombinera mat och vin på ett spännande sätt där du får lära dig laga den goda sicilianska maten med lokala råvaror och inhemska kockar. En mycket speciell och smakrik upplevelse.

 

Reserva naturale saline di Trapani e Paceco

 

Upplev de spektakulära saltbassängerna där salt utvunnits i århundraden. Saltet som utvinns där anses vara Italiens finaste salt. Det har också blivit en plats där olika flyttfåglar häckar. Det är en magisk plats!

Vandra/Cykla/Dyka

 

Om ni är en grupp och vill vandra och upptäcka nya sagolika platser, cykla på vägar längs havet eller om ni är en grupp dykare, då ska ni kontakta Linneas Sicilian House så hjälper vi er att skräddarsy ett paket.

 

 

Egadiska Öarna

 

Eller varför inte ta båttur till de Levanzo, Favignana och Marettimo, de vackra Egadiska öarna utanför Trapani.

"Fokus på kvalitet, värme och kärlek"