Om oss

Idén till att starta upp Linneas Sicilian House kom till mig när jag efter flera resor och semestrar i Trapanis provins såg vilken fantastisk plats det är och vilka möjligheter och upplevelser man kan ta del av där. Jag insåg att här finns allt men att det inte fanns skandinaviska turister i denna underbara del av Sicilien där solen lyser under stora delar av året och det är bara en del av vad vi skandinaver saknar där sommaren är kort.

Genom Linneas Scicilian House hoppas vi bidra till en ökad turism i Trapani provins. För turisterna som kommer hit blir det en oförglömlig semester och en möjlighet att upptäcka allt det vackra som Sicilien kan erbjuda dig: solen, det varma havet, den goda maten, den fantastiska naturen och den gamla historien och kulturen.

Tack!

Jag har upptäckt en underbar plats och del av Sicilien som gett mig det bästa av vad livet kan erbjuda i form av trevliga och hjälpsamma människor, fantastiskt god mat och gott vin, att ständigt upptäcka vackra vyer, rik historia, och det finns ständigt nya saker att upptäcka och fascineras av, åk hit och kom hem med massor att berätta och komma ihåg. Vi på Linneas Sicilian House hjälper dig att komma hit!

"Fokus på kvalitet, värme och kärlek"

Linneas Sicilian House

Från tanke till handling